Er is altijd wel wat te doen in Huizen

In Huizen vinden jaarlijks meerdere evenementen plaats. Zo zijn er in mei en juni vaak Kunst & Cultuur activiteiten en evenementen (zie ook www.kunstpleinhuizen.nl) met onder andere het Brugfeest bij Zeilcollege Kooizand.
In september is er de Huizerweek met onder andere de traditionele Huizerdag (www.huizerdag.nl) met talloze attracties en een groots muziekevenement en het Huizer havenfestival met de Huizer Botterdagen (www.havenfestivalhuizen.nl), een Bottermarkt met oude ambachten en muziek en het Oldtimer festival (www.oldtimershuizen.nl). Ook vind in september het South Sea Jazzfestival plaats.
In december zijn er gezellige markten in winterse taferelen. Daarnaast zijn er tal van evenementen voor jong en oud die u kunt bezoeken in Huizen. U kunt hier de evenementenkalender downloaden.

Wilt u zelf een evenement aanmelden? Alle evenementen in de gemeente worden (gratis) geplaatst op deze site en de site van de regionale VVV (www.vvvgooivecht.nl). Via deze link komt u bij de aanleverspecificaties.