Huizer Havendag

Een bottermarkt, meevaren op een traditionele botter, RIB demonstraties, duiksport, watersportverenigingen, muziekoptredens en nog veel meer! De Huizer Havendag is een initiatief van vijftien aan watersport gerelateerde verenigingen bedoeld om de bewoners van Huizen en omgeving kennis te laten maken met de unieke watersportmogelijkheden op het Gooi- en Eemmeer en de overige randmeren.

Dit gezellige feest is gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud. Vol met demonstraties, muziek, cultuur, sport, wedstrijden, shanty koren, een gezellige braderie en vaartochtjes op o.a. botters. Uiteraard kun je ook de botterwerf met het nieuwe havenkantoor, het gebouw van de KNRM en het gebouw van de watersportvereniging AVOH bezichtigen.

De Havendag wordt gehouden aan beide zijden van de oude haven en een voetveer brengt bezoekers gratis naar de overkant. En de inwendige mens? Die wordt niet vergeten want overal zijn drankjes en lekkere hapjes te koop. De dag wordt s’ avonds afgesloten met een spetterend optreden van een tweetal harmonie-orkesten die op een podium middenin de haven zorgen voor een “Midzomer Avond” spektakel. Bezoekers kunnen vanaf de kant en vanaf eigen bootjes of sloepen genieten van deze muzikale afsluiting.

Zaterdag 22 juni 2019 Vanaf 10:00 tot en met 22:00

Havenstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber