Fietsboot Eemlijn 3e-leukste uitje van Utrecht

donderdag 30 januari 2020

Bij de verkiezingen van 'het Leukste uitje van de provincie Utrecht' is de fietsboot de Eemlijn in de prijzen gevallen. Er werd beslag gelegd op de 3e plaats en daarmee was de fietsboot Eemlijn tevens het enige uitje in Amersfoort dat een prijs in ontvangst mocht nemen. Bij de door de ANWB georganiseerde verkiezingen gingen het NMM en het Klimbos met de 1e en 2e prijs aan de haal.

De bezoekers van de uitjes konden stemmen uitbrengen om het Leukste uitje te kiezen. Ook werd er een beoordeling gevraagd op punten als: prijs-kwaliteit, sfeer, aanbod, personeel en faciliteiten.

Het eindcijfer was voor de fietsboot de Eemlijn uiteindelijk een 9,04 terwijl het gemiddelde in de provincie op 8,83 lag. De inzet van de vrijwilligers van de Eemlijn heeft zwaar meegewogen bij het behalen van de 3e prijs. Op de punten personeel werd een 9,40 behaald, voor de sfeer een 9,20 en voor de prijs/kwaliteit een 9,17.
Al deze cijfers liggen hoger dan het landelijk en Utrechts (provincie) gemiddelde.

De vrijwilligers van de fietsboot de Eemlijn zijn erg trots op deze mooie prijs en gaan het komende seizoen weer met veel enthousiasme en inzet aan de slag om het de passagiers naar de zin te maken.

Vanaf 15 april gaat de fietsboot de Eemlijn weer varen.