Huizen in de ban van Woonkamerfestival

donderdag 7 november 2019

Op zondag 10 november vindt de eerste editie van Woonkamerfestival Huizen plaats! In alle wijken van Huizen toveren bewoners hun woonkamer om tot 'minitheater voor één dag'. Schuif de meubels aan de kant, zet klapstoelen neer en gooi kussens op de grond, zodat iedereen kan genieten van het optreden van lokale artiesten. 

Tijdens het Woonkamerfestival staan de deuren van alle deelnemende huiskamers wagenwijd open. Iedereen kan op 10 november tussen 12.00 en 17.00 uur binnenlopen bij zijn of haar buren voor een bijzonder optreden. Een mooie gelegenheid om elkaar tijdens een optreden te leren kennen! Woonkamerfestival Huizen vindt het belangrijk om lokale artiesten een mooie plek te bieden om op te treden - van een beginnende band die een nieuw publiek wil bereiken tot de ervaren theatergroep die nieuw werk wil uitproberen. Een perfecte springplank voor amateurs én professionals. En niet te vergeten: Woonkamerfestival Huizen is een gratis te bezoeken festival, dus reserveren is niet nodig. Als de huiskamer vol is, begint er ergens om de hoek wel een volgend optreden.

Programma Woonkamerfestival Huizen

Op woensdag 9 oktober is het eerste exemplaar van de programmakrant uitgereikt aan wethouder Marlous Verbeek. Sindsdien is de programmakrant verspreid door alle deelnemers én kun je de krant ophalen bij het gemeentehuis, de bibliotheek, VVV Huizen en sponsoren van het Woonkamerfestival. Stippel de route vast uit, zodat je op 10 november je favoriete artiesten GRATIS kunt bezoeken.

De programmakrant digitaal bekijken? Klik dan hier

Foto van Nautisch Kwartier Huizen