Koningsdag in Huizen

donderdag 25 april 2019

De Koningsdag in Huizen belooft weer een feest te worden waar jong en oud van kan genieten. Het begint op woensdag 24 april met de kermis op de Naarderstraat. Op zaterdag 27 april Koningsdag is om 11.00 uur op het Oude Raadhuisplein de officiële opening door burgemeester burgemeester Sicko Heldoorn. Dit is de start van tal van activiteiten.

Direct na de opening speelt de Drum- & Showband MCC uit Laren het Wilhelmus en dan kan het feest pas echt losbarsten. Er zijn vele optredens. Dans- en zanggroepen uit Huizen en bekende artiesten zetten het Oude Raadhuisplein op de kop! Het feest stopt daar om 18.00 uur.

De feestelijkheden op Plein 2000 starten om 13.30 uur. Jongerenwerk Huizen laat zien wat de jongeren allemaal in hun mars hebben om iets leuks op het podium neer te zetten.

De ondernemers daar hebben een prachtig programma samengesteld, dat om 15.00 uur begint met optredens van artiesten.

Op het veld van SV Huizen is er een taptoe. Die loopt van 20.00 tot 22.00 uur. Het is een prachtig muziekspektakel met optredens van vier korpsen uit verschillende delen van het land. De toegang is gratis.

 

Natuurlijk is er weer de Oranjekermis. Die loopt van 24 t/m 28 april. Het is een compacte maar complete kermis met attracties voor jong en oud. Er is daar een ‘Meet & Greet Dino‘ op woensdag 24 april om 16.00 uur. Zondag 28 april is de ‘kortingsdag’.

Koningsdag 2019 in Huizen eindigt om 23.00 uur op plein 2000. Op de website koningsdaghuizen.nl zijn alle details van het programma te lezen.