Eten, uitgaan en overnachten

Verleng uw bezoek aan Huizen met een diner, voorstelling of overnachting

Voor een uitgebreid diner of een snelle hap

In het moderne uitgaanscentrum De Graaf Wichman kunt u zich op allerlei manieren vermaken en een hapje eten. U vindt er een restaurant, pizzeria, een Ierse pub, een ijscafé en verschillende cafetaria's. Langs de Zomerkade kunt u uw dorst lessen en eten bij tal van restaurants en café's. Ook in het oude dorp kunt u terecht bij diverse restaurants en café's. Tot slot zijn er uitstekende restaurants en horecagelegenheden bij de Oude Haven en het Nautisch kwartier.

Er is voor elke gelegenheid een uitgaansgelegenheid

Voor een avondje film, theater of toneel kunt u goed in Huizen terecht. In de grote bioscoop op Plein 2000 draaien de actuele films. Theater De Graaf Wichman biedt ruimte aan 330 bezoekers en is tevens geschikt voor congressen. In het uitgaanscentrum zijn tevens verschillende restaurants, bars en een bowlingcentrum gevestigd. Verder kent Huizen theater De Boerderij (www.deboerderijhuizen.nl), een oorspronkelijke boerderij uit 1865 in het oude dorp.

Overnachten

Om Huizen en omgeving in alle rust en op het gemak te kunnen verkennen, is een dag natuurlijk niet genoeg. Daarvoor is er te veel te bezoeken en te bekijken. Huizen biedt diverse overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u de nacht doorbrengen in Fletcher Hotel Restaurant in het Nautische Kwartier bij de Oude Haven. Voor een gezellige ambiance heeft u de keuze uit diverse Bed & Breakfast adressen. Wie liever kampeert, is welkom op camping de Woensberg. Heeft u een eigen kampeerwagen? Dan kunt u gebruik maken van de kampeerovernachtingsplaats aan de IJsselmeerstraat.