Keramiek van Edith van Eijden-Calis in de kleine toonzaal Huizen

Van 1 september t/m 25 november is in de kleine toonzaal van Simone Stawicki, Eemlandweg 7 in Huizen, de keramiek te bewonderen van Edith van Eijden-Calis. De kleine toonzaal toont permanent het werk van Simone Stawicki met elke drie maanden een andere gastexposant. Van 1 september t/m 25 november is dat de keramiek van Edith van Eijden-Calis.

Edith van Eijden-Calis heeft als autodidact klei als haar favoriete materiaal ontdekt om haar creatief te uiten. Zij werkt met de raku- en naked raku techniek. Daarnaast maakt ook themawerk in combinatie met andere materialen. Sinds 1996 exposeert zij regelmatig.

Simone Stawicki toont schilderijen van gemengde techniek met het thema 'Nederlandse Landschappen'. Als het licht speelt met het landschap ontstaat er een eigen atmosfeer. Deze atmosfeer wordt een gedicht op het doek.

De stilte van de Loosdrechtse plassen in de vroege ochtend zijn de inspiratie voor de meeste landschappen. Het water, het licht en het riet vormen samen een bijna abstracte taal.

De kleine toonzaal van Simone Stawicki is gevestigd op Eemlandweg 7 in Huizen en is geopend elk eerste weekend van de maand van 13.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Meer informatie is te vinden op www.dekleinetoonzaal.nl.

Praktische informatie

Vanaf Zondag 1 september 2019 tot en met Maandag 25 november 2019

Dag Van Tot
Zondag 13:00 17:00
Zaterdag 13:00 17:00

* Geopend elk eerste weekend van de maand