Harley-dag in Huizen

Zaterdag 11 mei 2019 organiseert Kuypers Events de allereerste Harleydag in Huizen. Prachtige Harley Davidson motoren, live muziek en voldoenden eten en drinken; het belooft een top dag te worden voor de motorliefhebber!

Het doel van deze dag is om zoveel mogelijk liefhebbers van motoren, en met name Harley Davidson, naar Huizen te krijgen voor een ontzettend mooie en gezellige dag. De Harleydagen staan bekend als één van de beste en gezelligste in de ‘wereld van motorrijders’. Deze dag is voor jong en oud, met of zonder motor, gewoon voor de liefhebber én met goed entertainment. Er worden in binnen –en buitenland namelijk ontzettend veel van dit soort dagen georganiseerd, waar de sfeer altijd subliem is, maar nog nooit zo centraal gelegen heeft plaatsgevonden.

Op één deel komen stands te staan met diverse merchandise. De merchandise bij de stands kan bestaan uit o.a. kleding, sieraden, motorbenodigdheden, informatie, vakantiebestemmingen en nog veel meer. Aan het begin van de standhoudersplaatsen zal een ruimte gecreëerd worden om wat (demo) motoren van de Motorsaloon uit Amersfoort ter promotie aan te bieden.

Het terrein zelf is ontzettend ruim, en de mensen zullen elkaar daarom ook niet in de weg lopen en lekker vrij kunnen bewegen. Op de kop van het veld zal een zeiltrailer komen te staan waar de bands vanuit optreden. Denk hierbij aan bands die rock, blues, soul en funk muziek zullen spelen. Goed gangbaar voor een breed publiek.

Net buiten het veld is er een ruime opzet voor diverse aanbieders van eten en drinken, met voldoende zitgelegenheid. Dit gedeelte is gepland te vestigen op het deel waar normaliter de campers staan. Zo is er een mega-grill, een grote snackkar, Belgisch ijs en Indisch eten verkrijgbaar.

Praktische informatie

Gratis toegang

Zaterdag 11 mei 2019 Vanaf 11:00 tot en met 17:00

IJsselmeerstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1271 AA, Huizen