Gooisch Fotografie Café met Kars Tuinder

Op zondag 21 april komt Kars Tuinder spreken tijdens het Gooisch Fotografie Café. Kars Tuinder is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen, op wat voor manier dan ook. Hij is een succesvol trouwfotograaf met de nodige nationale en internationale awards op zijn naam. In 2017 won hij een prestigieuze National Geographic Award publieksprijs in de categorie 'mens'. De laatste jaren focust hij zich meer op sociaal documentair werk en kunst fotografie. Ook geeft hij cursussen samen met Matthijs Houthuijs.

Gooisch Fotografiecafé
In 2019 organiseert de Gooisch Fotoschool iedere 3de zondag van de maand het Gooisch fotografiecafé in De Krachtcentrale.
Tijdens het maandelijks terugkerende Gooisch Fotografiecafé delen topfotografen het verhaal achter hun foto. De aanloop naar hun succes, maar ook de uitdagingen, valkuilen en emoties. Laat je inspireren, stel al je vragen, ontmoet andere fotografieliefhebbers en blijf gerust hangen tot sluitingstijd.

Praktische informatie
Inloop 15.00 uur, start 15.30 uur. Incl. pauze tot ongeveer 17.30 uur. 
Voor meer informatie: Helen Hofman, 06 15115445 info@degooischefotoschool.nl
Aan de deur wordt een bijdrage van € 7,50 gevraagd (pin betaling mogelijk).
Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wil je zeker zijn van een plek dan kun je je aanmelden via het formulier op de website van De Gooische Fotoschool.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 7.50

Zondag 21 april 2019 Vanaf 15:00 tot en met 17:00

Havenstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1271 AD, Huizen